Pasta med sølvbeder
SPONSORERET indhold

Pasta med sølvbeder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
11. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
½ sølvbede
salt og peber
1 dåse cherrytomater eller hakkede tomater
250 g frisk pasta
frisk basilikum
Tilbehør:
parmesanost

  1. Steg løg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med olie.
  2. Del sølvbeden i stilke og blade og skyl dem i koldt vand. Skær stilkene i mundrette stykker og snit bladene fint.
  3. Vend sølvbedestilkene i gryden, krydr med salt og peber og tilsæt tomater. Lad sovsen simre i 10 min.
  4. Kog pastaen, så den stadig har bid – følg pakkens anvisning.
  5. Hæld den i et dørslag og vend den straks i den varme sovs. Tilsæt sølvbedeblade og basilikum og server med friskkværnet sort peber og revet parmesanost.