Pastasalat med salvie, chili og mandler
SPONSORERET indhold

Pastasalat med salvie, chili og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pastasalat der er super nem at tilberede, og kan spises både varm og kold.

Af: Åse Donsø
20. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

600 gram tørret kvalitetspasta
1 håndfuld mandler
1 håndfuld frisk salvie
1 rød chili – mellem størrelse
1 citron (kun den revne skal)
2 fed revet hvidløg
100 gram parmesanost
1/2 -1 dl god jomfruolivenolie (evt. Masia el Altet)

Sådan laver du pastasalat

Kog pastaen al dente og skyl i koldt vand. Dryp af.

Brun mandlerne i ovnen ved 200 grader i ca. fem minutter. Hak dem derefter groft med en kniv.

Hak salvien og chilien (fjern frøene) fint.

Bland mandler, salvie, chili, citronskal, revet hvidløg og reven parmesanost med olivenolien. Lad det stå en halv times tid eller mere ved stuetemperatur. Bland det med pastaen og smag til med salt og peber. Kom lidt ekstra parmesanost samt salvie på toppen, når pastaen serveres.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/