Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Peberfrugtsalat
Foto: Thomas Hergaard

Peberfrugtsalat - opskrift fra Hjemmet

Peberfrugtsalat

plate (4-6 personer)
printer Print

Arbejdstid: 10 min.
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
30 g pinjekerner
3 spsk hvid balsamico
3 spsk olivenolie
1 glas grillede peberfrugter
1 bdt rucolasalat
evt. oliven
salt og peber

  1. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
  2. Pisk en dressing sammen af vineddike, olivenolie, salt og peber.
  3. Skær peberfrugterne i strimler og vend dem i dressingen.
  4. Anret på et fad med skyllet rucolasalat og pinjekerner og evt. oliven over.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tapas og Tilbehør