Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pitabrød med avocado, pesto og bløde æg
Foto: Anders Schønnemann Pitabrød med avocado, pesto og bløde æg

Pitabrød med avocado, pesto og bløde æg

Pitabrød med avocado, pesto og bløde æg

Så er der nem aftensmad. Du kan udskifte pitabrødet med rugbrød eller knækbrød.

2
Print

2 æg
Pesto:
½ fed hvidløg
2 spsk afskallede hampefrø (eller pinjekerner)
30 g parmesan
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld rucola
1 – 1 ½ dl olivenolie
salt

Desuden:
fuldkornspitabrød
lidt olivenolie
salt
2-3 modne avocadoer
2 spsk citron
salt
1 håndfuld spirer
2 spsk afskallede hampefrø

Sådan gør du

Kom æggene i kogende vand, og kog dem i 4 ½ -6 minutter, alt efter størrelse. Skyl dem i koldt vand, pil og halver dem.

Blend alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor eller en minihakker. Tilsæt olie, og smag til med salt.

Rist pitabrødet på en brød-rister, eller grill det på en grillpande. Mos avocadoen, og vend den med citron og lidt salt. Kom avocado på pitabrødene, og top med æg, spirer og hampefrø.

Server straks med pesto på.


PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta

PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks

PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers

Se, hvad vi ellers skriver om: Pitabrød