Pizza med skinke og oliven
SPONSORERET indhold

Pizza med skinke og oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hurtig og lækker hverdagsmad.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
10. aug. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 18 min.
Dej:
25 g gær
3 dl vand (koldt)
½ tsk. salt
½ spsk. olivenolie
ca. 200 g speltgrahamsmel
225 g pizzamel
Desuden:
1½ dl færdig tomatsovs
50 g røget skinke
1 dl sorte oliven (stenfri)
50 g mild ost
Drys:
Oregano
Tilbehør: gnavegrønt eller salat

  1. Dej: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen, til den er smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
  2. Udrul dejen, så den fylder hele ovnens bradepande. Du kan også lave 4 små.
  3. Smør tomatsovsen på dejen.
  4. Skær skinken i skiver, og fordél dem på pizzaen sammen med oliven. Drys med revet ost og oregano.
  5. Bag pizzaen ved 225 grader i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Spis pizzaen med gnavegrønt eller en blandet salat.