Pizza Napolitana
SPONSORERET indhold

Pizza Napolitana

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

På en ægte Pizza Napolitana er fyldet kun tomater og ost og evt. ansjosfileter. Her har vi desuden tilsat oliven og oregano. Her er nok til 2 pizzaer i denne portion fyld.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
19. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 pizzaer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ingredienser:
6 store modne tomater
8-10 sorte oliven
2-3 spsk revet parmesan
1 spsk hakket frisk oregano
1 spsk hakket frisk basilikum
200 g revet mozzarella
2-3 spsk olivenolie
pizzadej - se hvordan du laver den her: Grundopskrift på pizzadej

  1. Rul en dejkugle ud til en firkantet plade. Hak halvdelen af tomaterne fint og læg dem på dejen. Drys med salt.
  2. Skær resten af tomaterne i skiver og læg dem på. Drys med oregano, basilikum og sorte oliven. Fordel den revne ost over.
  3. Dryp med olien og bag pizzaen i 10-15 min., lidt længere hvis bunden ikke er forbagt.