Pizzabunde
SPONSORERET indhold

Pizzabunde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med færdige pizza- bunde i fryseren er det nemt at bage sin egen pizza. Brug en rest kødsovs eller smør bundene med (færdigkøbt) tomatsovs eller pesto. Top op med rå eller tilberedte grønsager, kogte kartofler, fintsnittet pølse eller skinke, ansjoser eller frisk eller konserveret fisk, og slut af med revet ost.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
03. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8-12 bunde)

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: 1 time
Fryse-egnet
Ingredienser:
50 g gær
8 dl lunkent vand
4 spsk olivenolie
4 tsk salt
1200 g italiensk mel (evt. op til halvdelen fuldkornsmel)

  1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5 min. og lad den hæve ca. 1 time.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8-12 lige store stykker. Form dem til kugler og rul dem tyndt ud. Læg dem på en plade med bagepapir imellem og frys dem. Pak dem derefter i fryseposer.
  3. Tag de ønskede pizzabunde ud af fryseren og læg dem på bageplader med bagepapir. Fordél fyld og ost på dem og bag dem i en meget varm ovn (250 grader) 12-15 min.