Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
250 g rå chorizo- eller kålpølser (OBS.: Chorizopølser er stærke og vil krydre retten)
evt. ½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 grøn peberfrugt (fintsnittet)
evt. 1 chili (fintsnittet)
1 dåse hakkede tomater
250 g majskerner (2 kolber eller frosne)
150 g kogte ris eller bønner
salt og peber
Tilbehør:
tortillaer
evt. revet ost
cremefraiche
frisk koriander
grøn salat
- Skær pølserne i tykke skiver og brun dem i olien i en gryde.
- Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og evt. chili og steg under omrøring 3-5 min.
- Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre 10- 15 min. Tilsæt majs og ris eller bønner og lad det hele simre 5 min. mere.
- Smag til med salt og peber og server i varme tortillaer med det valgte tilbehør.