Pølsegryde med majs og tortillaer
SPONSORERET indhold

Pølsegryde med majs og tortillaer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2-3 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
250 g rå chorizo- eller kålpølser (OBS.: Chorizopølser er stærke og vil krydre retten)
evt. ½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 grøn peberfrugt (fintsnittet)
evt. 1 chili (fintsnittet)
1 dåse hakkede tomater
250 g majskerner (2 kolber eller frosne)
150 g kogte ris eller bønner
salt og peber

Tilbehør:
tortillaer
evt. revet ost
cremefraiche
frisk koriander
grøn salat

  1. Skær pølserne i tykke skiver og brun dem i olien i en gryde.
  2. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og evt. chili og steg under omrøring 3-5 min.
  3. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre 10- 15 min. Tilsæt majs og ris eller bønner og lad det hele simre 5 min. mere.
  4. Smag til med salt og peber og server i varme tortillaer med det valgte tilbehør.