Opskrift på porrekikærtesuppe med parmesan

Foto: Mikkel Adsbøl Porre-kikærtesuppe med parmesan.

Opskrift på porrekikærtesuppe med parmesan

Porre-kikærtesuppe med parmesan

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

2 spsk smør
3 porrer skåret i skiver
2 løg hakket
3 fed hvidløg hakket
150 g kikærter, opblødt natten over og kogt i en time
1 liter vand
2 spsk bouillon morga
havsalt og peber
5 spsk olivenolie
parmesan

Sådan laver du suppen

Varm smør i gryden og kom porrer løg og hvidløg i og lad stege på mellem varme, til de er gennemsigtige. Kom kikærter i gryden og vand med bouillon. Lad det simre i ca. 20 min. Krydr med havsalt og peber. Blend suppen og kom evt. mere vand ved, hvis den er for tyk. Servér den rygende varm med revet parmesan og lidt olivenolie dryppet over.

 

 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Porresuppe, Suppe, Dansk mad, Louise Bruun, Hovedret og Forret