Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på porrekikærtesuppe med parmesan
Foto: Mikkel Adsbøl Porre-kikærtesuppe med parmesan.

Opskrift på porrekikærtesuppe med parmesan

Porre-kikærtesuppe med parmesan

4
Print

2 spsk smør
3 porrer skåret i skiver
2 løg hakket
3 fed hvidløg hakket
150 g kikærter, opblødt natten over og kogt i en time
1 liter vand
2 spsk bouillon morga
havsalt og peber
5 spsk olivenolie
parmesan

Sådan laver du suppen

Varm smør i gryden og kom porrer løg og hvidløg i og lad stege på mellem varme, til de er gennemsigtige. Kom kikærter i gryden og vand med bouillon. Lad det simre i ca. 20 min. Krydr med havsalt og peber. Blend suppen og kom evt. mere vand ved, hvis den er for tyk. Servér den rygende varm med revet parmesan og lidt olivenolie dryppet over.

 

 
Se, hvad vi ellers skriver om: Porresuppe, Suppe, Dansk mad, Louise Bruun, Hovedret og Forret