Postej opskrift
SPONSORERET indhold

Postej med ristede champignon og sprød skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spis lidt postej med sprød skinke og champignon ovenpå en kvart skive rugbrød. Skinken er god at bruge i stedet for bacon. Den er rig på protein, den bliver sprød som skinke, men indeholder færre kalorier en bacon.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
19. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
24

Ingredienser

300 g lever (f.eks. kalv el. kylling)
1/4 løg
100 g æble (1 lille)
150 g hakket kalv og svin eller kylling
20 g rugmel
1 æg
1 dl. mælk
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 tsk salt
lidt peber
2 foliebakker (20 cm lange)
500 g champignon
20 g flydende oliemagarine
150 g lufttørret skinke
lidt salt og peber

Sådan laver du postej

  1. Skær lever i tern og kom det i en røreskål. Riv løg og æble på den grove side af et rivejern. Kom det i skålen sammen med resterende ingredienser.
  2. Blend det hele med en stavblender. Du kan vælge at blende den groft eller helt jævn. Postejfarsen bliver flydende som en kage i konsistens.
  3. Fordel postejen i de to forme eller i 24 muffinsforme. Stil formene nederst i ovnen og bag dem ved 180 grader i 35 min.
  4. Rens champignonerne og del dem. Rist dem på en pande i fedtstof. Læg dem på en tallerken. Rist den lufttørret skinke på en tør pande ca. 1-2 min på hver side.
  5. Servér postejen lun pyntet med champignoner og sprød skinke.