Rejesalat
SPONSORERET indhold

Rejesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker rejesalat med agurk og mango - rejesalaten har en let dressing af mayonnaise, lidt dijonsennep og citronsaft og passer perfekt på frokostbordet - både til jul, pinse og påske...

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)
300 g frosne rejer
1 agurk
1 mangofrugt
salatblade
1 bdt purløg
Dressing:
75 g mayonnaise
2 tsk dijonsennep
2-3 spsk citronsaft
1 spsk sukker
1 spsk fintrevet peberrod
salt og peber
Pynt: Salatblade og purløg

  1. Lad rejerne tø op efter pakkens anvisning.
  2. Vask agurken og skræl den i striber.
  3. Halvér den på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver.
  4. Skær mangoen igennem på langs på hver side af den flade sten.
  5. Skær hver halvdel i 3 både, skær skrællen af dem og skær dem i mindre stykker.
  6. Pisk dressingen sammen og vend rejer, agurk og mango i.
  7. Anret i en skål foret med skyllede salatblade og pynt med fintklippet purløg.