SPONSORERET indhold
Rensdyr med jordskokker, brombær og reven peberrod
4 |
Total: 50 min
Ingredienser
4 løg, halverede
250 g skrællet jordskokker i tern
400 g rensdyr skåret i strimler (kan erstattes af andet kød, f.eks. kalv)
100 g rosenkål, delt i blade
1 spsk kapers
1 spsk sukker
2 spsk olivenolie
½ l hønsebouillon
2 enebær
4 laurbærblade
et par grene frisk timian
1 spsk reven peberrod
1 lille håndfuld brombær
en håndfuld ærtespirer.
Sådan gør du
- Kom løgene på en stegepande uden fedtstof og brænd dem. Kom dem i det øverste fad med huller.
- Drys med lidt sukker og dryp med olivenolie. I næste etage med huller kommer du skrællede jordskokker i tern vendt med olie og kapers.
- I nederste fad kommer du strimler af rensdyr, som du overhælder med kogende hønsebouillon, enebær, laurbærblade og et par grene frisk timian.
- Kom fadene i en 210 grader forvarmet ovn i 35-40 min. Lige inden servering tilsætter du rosenkålbladene i fadet med rensdyr, som bager med i 5 min.
- Pynt fadet med de brændte løg med brombær og reven peberrod og evt. med ærtespirer.