Ribeye
SPONSORERET indhold

Ribeye med nem bernaisedip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her spiller kødet hovedrollen, for proteinerne skal give din forbrænding et solidt skub.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
31. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 ribeyesteaks
1 spsk smør
2 spsk olivenolie
salt og peber
125 g smør
5 bægre pasteuriserede æggeblommer
½ citron, saften heraf
1 spsk hvidvinseddike eller estragon eddike
1 stort bundt frisk estragon, grofthakket
salt og peber.

Tilbehør:
salat, f.eks. af babyleafs, pekannødder, peberfrugt og sukkerærter

Sådan gør du

1. Drys kødet med salt og peber, og steg kødet i 2-3 min på hver side i olivenolie og smør.

2. Skær smørret i grove tern. Smelt det i en gryde ved svag varme – det må ikke blive brunt.

3. Kom æggeblommerne i en blender.

4. Kom citronsaft og eddike i.

5. Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle, mens blenderen kører. Blend i ca. 2 min.

6. Kom dippen i en skål, rør hakket estragon i og smag til med salt og peber.

7. Lav salaten, og spis den til bøffen og bernaisedippen.


SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Franske hakkebøffer

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter