Rispapirruller med fjordrejer, æble & ærter
SPONSORERET indhold

Rispapirruller med fjordrejer, æble & ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyldet kan også bruges som en blandet salat med en dressing på i stedet for at rulle det i rispapir. Uden rejerne kan rispapirrullerne bruges til mellemmåltid.

Af: Chris MacDonald
26. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

½ syrligt æble
50 g sukkerærter
50 g ærtespirer
40 g rispapir (75 g udblødt)
50 g blandet grøn salat
80 g rejer, gerne friskpillede
2 tsk mayonnaise
1 tsk wasabipasta

Sådan gør du

Skær æblet i stave. Skyl sukkerærterne, og blanchér dem kort. Skyl og tør spirerne. Fugt rispapiret i koldt vand, til det er bøjeligt. Læg det på et viskestykke. Skyl og aftør salatbladene, og dæk rispapiret med dem. Læg alt fyld ovenpå. Rør mayonnaise og wasabi sammen, og kom det henover. Rul og skær skråt over.

Kalorier 397 kcal
Protein 23 g ~ 23 %
Kulhydrat 59 g ~ 54 %
Fedt 10 g ~ 23 %
Kostfibre 18 g