Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rødkål med abrikoser, citron og honning
Foto: Thomas Hergaard

Rødkål med abrikoser, citron og honning - opskrift fra Hjemmet

Rødkål med abrikoser, citron og honning

Den lækre rødkål kan sagtens tilberedes flere dage i forvejen og opbevares i køleskab.

4 personer
Print

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 45 min.
Fryse-egnet
1 rødkål (ca. 1 kg)
25 g smør (alternativt olie eller andefedt)
125 g tørrede abrikoser
1 dl citronsaft
2 dl vand
3-4 spsk honning
salt og peber

  1. Snit rødkålen fint eller groft efter temperament og sautér den blank i fedtstof.
  2. Tilsæt abrikoser og citronsaft, vend rundt og lad det koge 5 min.
  3. Tilsæt vand, og lad kålen simre under låg i ca. 40 min. Smag til med honning, salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Rødkål, Abrikos og Sunde salater