Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på røget laks med peberrod, agurk, dild og brøndkarse
Foto: Mikkel Adsbøl Røget laks med peberrod, agurk og dild og brøndkarse

Opskrift på røget laks med peberrod, agurk, dild og brøndkarse

Røget laks med peberrod, agurk og dild og brøndkarse

plate 4
printer Print

4 skiver røget laks
10 cm agurk skåret i små stykker og stave
1 bakke brøndkarse groft hakket
1 bundt dild – hakket
4-5 cm friskrevet peberrod – regulér selv alt efter hvor stærkt du vil have retten
saft af ½ citron
havsalt
peber.

Sådan gør du

Anret laks på en tallerken. Kom agurk, brøndkarse og dild over. Krydr med revet peberrod, citron-saft, havsalt og peber.

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Agurk, Fisk, Dansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost