Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på røget laks med peberrod, agurk, dild og brøndkarse
Foto: Mikkel Adsbøl Røget laks med peberrod, agurk og dild og brøndkarse

Opskrift på røget laks med peberrod, agurk, dild og brøndkarse

Røget laks med peberrod, agurk og dild og brøndkarse

4
Print

4 skiver røget laks
10 cm agurk skåret i små stykker og stave
1 bakke brøndkarse groft hakket
1 bundt dild – hakket
4-5 cm friskrevet peberrod – regulér selv alt efter hvor stærkt du vil have retten
saft af ½ citron
havsalt
peber.

Sådan gør du

Anret laks på en tallerken. Kom agurk, brøndkarse og dild over. Krydr med revet peberrod, citron-saft, havsalt og peber.

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Agurk, Fisk, Dansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost