Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på røget makrel med rødbeder og feta
Foto: Mikkel Adsbøl Røget makrel med sauterede rødbeder og purløgsfeta

Opskrift på røget makrel med rødbeder og feta

Røget makrel med sauterede rødbeder og purløgsfeta

4
Print

4 små, nye rødbeder
olie
salt og peber
1 røget makrel
2 dl feta
1 rødløg
1 bundt purløg

4 skiver groft rugbrød.

Sådan gør du

1. Skræl og skær rødbederne ud i skiver. Sauter rødbederne i lidt olie til de er bløde, men stadig har lidt bid. Krydr med salt og peber.

2. Fjern ben fra makrellen og læg kødet i en skål

3. Bland feta med purløg og rødløg.

4. Læg rødbedeskiverne på brødet derefter fisken og til sidst purløgsfetaen.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Rugbrød, Smørrebrød, Fisk, Dansk mad, Makrel og Frokost