Sådan laver du all green pat thai
Ingredienser
1 squash
2-3 spsk limesaft
Pat thai:
200 g fast tofu
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg
2 æg
¼ dl soja
1 tsk agavesirup (eller lidt sukker)
200 g broccoli
1 bundt forårsløg
100 g bønnespirer
½ dl østerssauce
evt. mere agavesirup
Tilbehør:
limebåde
soja
Sådan laver du all green pat thai
Lav tynde strimler (nudler) af squashen på en spirilizer eller med en tyndskræller. Vend squashnudlerne med limesaft. Skær tofuen i tern, og steg den i olie på en varm pande. Den skal have 5-6 min i alt. Snit hvidløget fint, og kom det med på panden efter et par minutter. Tilsæt æg, og lad dem stege til røræg.
Tilsæt soja, agave, små buketter af broccoli, snittet forårsløg og efter 1-2 minutter yderligere, bønnespirene. Smag til med østerssauce og agave, og tag straks panden af varmen. Vend squashnudler i, og smag til igen. Servér straks med lime og soja til.
TIP! Ristede peanuts er også skønne i retten.
LÆS OGSÅ: Thai kokoskarry med kylling, citrongræs og sprød broccoli