SPONSORERET indhold
Sådan laver du salat med grillet grønt og gedeost
2
Ingredienser
1 dl quinoa, gerne sort
1 squash
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
lidt olivenolie
salt
Dressing:
1 spsk flydende honning
½ dl limesaft
3 spsk olivenolie
1 håndfuld koriander
Salat:
1 hjertesalat
100 g blød gedeost
Sådan laver du salat med grillet grønt og gedeost
Skyl quinoaen, og kog den i 15-20 min, til den er mør. Dræn overskydende vand fra den.
Skær squashen i skrå skiver, peberfrugterne i tykke strimler, og vend begge dele med olivenolie.
Grill grøntsagerne på en varm grill eller grillpande, og krydr dem med salt. Rør honning, lime, olivenolie og hakket koriander sammen.
Pluk salaten. Vend quinoa, salat og grøntsager med dressingen, og smag til.
Servér straks toppet med brud af blød gedeost.
TIP! Du kan sagtens bruge feta i stedet for gedeost.
LÆS OGSÅ: Salat med hvedekerne