Saftige gulerods-muffins
SPONSORERET indhold

Saftige gulerods-muffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pynt de saftige muffins med nødder, kokos, græskarkerner, glasur eller creme. Det hele smager dejligt!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
19. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(12 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt muskat
½ tsk stødt ingefær
½ tsk salt
2 æg
100 g sukker
100 g farin
125 g smeltet smør
3-4 revne gulerødder (ca. 225 g)
125 g nødder (hakkede)
125 g rosiner eller soltørrede bær
Pynt:
f.eks. græskarkerner, kokosmel, kokosflager, hakkede nødder, glasur

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Sigt alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål. Pisk æggene sammen med sukker, farin og smeltet smør og hæld det i melet. Rør dejen sammen og tilsæt gulerødder, nødder og rosiner.
  3. Fordel dejen i 12 forede eller smurte muffinforme – silikoneforme skal ikke smøres. Drys evt. med pynt og sæt kagerne midt i ovnen. Skru ned til 180 grader og bag dem ca. 30 min. Tjek med en tandstikker, om kagerne er gennembagte, og stil dem til afkøling på en rist.