SPONSORERET indhold
Salade de chevre chaud: Gedeostsalat med valnødder og vinaigrette
Enhver café i Paris med respekt for sig selv har den klassiske salat med gedeost, chevre chaud, på menuen. Her får du opskriften:
Til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
1 bakke blandet salat
1 spsk dijonsennep
1 spsk vand
1 spsk flydende honning
2 spsk citronsaft
1½ spsk hvidvinseddike eller æbleeddike
4-5 spsk olivenolie
12-16 små skiver baguette
200 g gedeost, f.eks. Sainte maure
olivenolie
salt og peber
1 spsk finthakket skalotteløg eller rødløg
100 g valnødder
100 g brombær
Sådan laver du chevre chaud
- Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir. Skær gedeosten i skiver, og kom en skive på hvert brød. Kom lidt olivenolie på hvert brød, og krydr med lidt friskkværnet peber og salt.
- Sæt brødene i ovnen, og gratinér dem nogle minutter, til brødet er sprødt, og osten let gratineret.
- Vend salaten med skalotteløg, valnødder og dressing.
- Anret salaten på et fad eller på tallerkner, drys med brombær, og kom 3-4 brød på hver tallerken.