SPONSORERET indhold
Salat af spidskål, gedeost og blåbær
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
1 groftskåret spidskålshoved
300 g små gulerødder i tynde, skrå skiver
2 spsk olivenolie
2 tsk bæreddike
1 tsk honning
salt, friskkværnet peber
125 g blåbær
3-4 skiver rugbrød i tern, ristet som rugbrødscroutoner
1 bdt dild
100 g gedeost i skiver.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:430 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:12 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan gør du
Pisk olivenolie, bæreddike og honning sammen til en dressing, smag godt til med salt og peber. Bland spidskål og gulerødder i. Anret salaten i en skål, og drys med blåbær, rugbrødscroutoner samt krydderurter, og læg gedeosten på toppen.
TIP
Lav en stor portion rugbrødscroutoner – de forsvinder hurtigt.