Opskrift på spidskålssalat med gedeost og blåbær
Foto: Andreas Wiking Salat af spidskål, gedeost og blåbær

Opskrift på spidskålssalat med gedeost og blåbær

Salat af spidskål, gedeost og blåbær

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 4 Person(er)

1 groftskåret spidskålshoved
300 g små gulerødder i tynde, skrå skiver
2 spsk olivenolie
2 tsk bæreddike
1 tsk honning
salt, friskkværnet peber
125 g blåbær
3-4 skiver rugbrød i tern, ristet som rugbrødscroutoner
1 bdt dild
100 g gedeost i skiver.

Energi pr. person:
430 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
12 %
Kulhydrat:
58 %

Sådan gør du

 

Pisk olivenolie, bæreddike og honning sammen til en dressing, smag godt til med salt og peber. Bland spidskål og gulerødder i. Anret salaten i en skål, og drys med blåbær, rugbrødscroutoner samt krydderurter, og læg gedeosten på toppen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP

Lav en stor portion rugbrødscroutoner – de forsvinder hurtigt.


Se, hvad vi ellers skriver om: Spidskålssalat, Sunde salater, Forret, Frokost og Tilbehør