Opskrift på spidskålssalat med gedeost og blåbær
SPONSORERET indhold

Salat af spidskål, gedeost og blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
27. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

1 groftskåret spidskålshoved
300 g små gulerødder i tynde, skrå skiver
2 spsk olivenolie
2 tsk bæreddike
1 tsk honning
salt, friskkværnet peber
125 g blåbær
3-4 skiver rugbrød i tern, ristet som rugbrødscroutoner
1 bdt dild
100 g gedeost i skiver.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan gør du

 

Pisk olivenolie, bæreddike og honning sammen til en dressing, smag godt til med salt og peber. Bland spidskål og gulerødder i. Anret salaten i en skål, og drys med blåbær, rugbrødscroutoner samt krydderurter, og læg gedeosten på toppen.