Salat med figner, parmaskinke og pecorino
Lækker salat med figner og pecorinoost - den skønne salat er både sød og salt på samme tid og smager fantastisk. Passer rigtigt godt som tilbehør til grillet kød, eller som en let frokost på en varm dag.
Ingredienser
150 g blandet salat
300 g pecorinoost
600 g modne figner
1 bundt mynte
1 bundt basilikum
150 g parmaskinke
Tilbehør til salaten : brød
Dressing:
2 spsk olivenolie
2 spsk acaciehonning
salt
friskkværnet peber
Sådan laver du salat med figner
1. Skyl salaten, og slyng den tør. Kom salaten i en stor skål. Skær pecorinoosten i tynde flager.
2. Skyl fignerne, og skær dem i kvarter. Skyl mynte og basilikum, og befri dem for stilkene. Kom det hele i skålen sammen med salaten.
PRØV OGSÅ: Tacos med frisk salsa og tartaresauce
3. Bland alt til dressingen, og kom den over salaten. Fordel parmaskinken i salaten. Server med brød.