Opskrift på salat med røget laks og blomkål
SPONSORERET indhold

Salat med røget laks og blomkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
03. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

2 hjertesalathoveder
½ blomkål
1 spsk grov sennep
½ spsk honning
2 spsk citronsaft
lidt sort peber
1½ spsk kapers, grofthakket
2 spsk olivenolie
salt og peber
4-8 skiver røget laks
3 spsk dild, plukket

Tilbehør: groft brød

Sådan gør du

Skyl salaten og slyng den fri for vand i en salatslynge. Fjern yderbladene fra blomkålen og skær hovedet i små buketter. Bring en gryde med vand og salt til kogepunktet, og kog blomkålsbuketterne 2-3 min. Kom dem i en sigte og overhæld med koldt vand.

Rør en dressing af grov sennep, honning, citronsaft, sort peber, kapers og olivenolie. Bland blomkålen i dressingen og krydr med salt og peber

Anret salaten på et fad, kom røget laks herpå og blomkålen henover. Top med plukket dild over salaten. Krydr med lidt ekstra peber og servér salaten med groft brød.