Salat med squash, tomat og stegt halloumi
Ingredienser
1 bakke blandede babysalater
500 g tomater, gerne flere slags
1 rød chili
250 g halloumi (grill-ost)
1 + 3 spsk olivenolie
stegte squash fra mandag
saft af ½ citron
salt og sort peber
1 håndfuld mynte
Sådan gør du:
1. Vask og tør salaten og tomaterne. Skær tomaterne i mundrette bidder og bland med salaten. Hak chilien og skær halloumien i skiver på 1 cm tykkelse.
2. Varm 1 spsk olie i en non-stick pande. Steg halloumien sprød i olien ca. 4 minutter pr. side.
3. Vend imens salaten med squash, resten af olien og citronsaft og drys med salt og peber. Server salaten med den varme halloumi og drys med chili og hakket mynte.
Tip!
Halloumi er en hvid, mild ost, som er velegnet til grill og stegning, da den ikke smelter, men blot bliver lækkert blød inden i og gylden og sprød udenpå.