Opskrift på salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær
SPONSORERET indhold

Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
06. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser



500 g oksekød i wokstrimler
1 spsk olivenolie
1 spsk kirsebærvineddike
salt, peber
400 g grønne bønner
125 g friske bær
masser af spæde salater
25 g høvlet peberrod
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    355 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    40 %
  • Kulhydrat:
    39 %

Sådan gør du

Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.