Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær
Foto: Andreas Wiking Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

Opskrift på salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

clock 15 minutter
printer Print
plate 4



500 g oksekød i wokstrimler
1 spsk olivenolie
1 spsk kirsebærvineddike
salt, peber
400 g grønne bønner
125 g friske bær
masser af spæde salater
25 g høvlet peberrod
200 g groft brød.

Energi pr. person:
355 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
40 %
Kulhydrant:
39 %

Sådan gør du

Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.

Tip

Du kan også bruge kød fra kalv, gris eller fjerkræ.


Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Bær, Sommersalat, Sommermad, Sommer, Oksekød, Dansk mad, Hovedret og Frokost