Saltimbocca
SPONSORERET indhold

Saltimbocca

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
07. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 kalveschnitzler (250-300 g i alt)
salt og peber
1 kvist salvie
2-4 tynde skiver lufttørret skinke
15 g smør
1 dl hvidvin
Tilbehør:
nye kartofler eller pasta samt grønsager

  1. Del schnitzlerne i halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salvieblade og ½-1 skive skinke på hver. Hæft evt. med tandstikkere.
  2. Brun schnitzlerne på en pande med smør og tilsæt hvidvin. Lad vinen koge næsten helt ind.
  3. Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.
  4. Servér straks med kartofler eller pasta og grønsager. Vi har kogt pasta al dente og vendt brede bånd af squash i pastaen de sidste min. af kogetiden.