Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Savojkålsgryde med hamburgerryg
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)

Savojkålsgryde med hamburgerryg - opskrift fra Hjemmet

Savojkålsgryde med hamburgerryg

Nem og velsmagende aftensmad, hvor der kan bruges forskellige kåltyper i stedet for savojkål som for eksempel hvidkål eller spidskål.

printer Print

120 g fersk hamburgerryg
100 g løg
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
2 tsk karry
200 g savojkål
1 æble
salt & peber

  1. Skær løget ud i små tern og hamburgerryggen i lidt grovere tern.
  2. Kom det hakkede løg i en gryde med lidt af bouillonen og sauter, til det er blødt.
  3. Tilsæt hamburgerryg ternene og karry og sauter i 1 minut.
  4. Striml savojkålen og skær æblet i tynde både. Kom kålen og æblet i retten med resten af bouillonen. Krydr med salt og peber og lad den simre i cirka 10 minutter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Slankemad, Nem aftensmad, Kød, Kalorielet og Hovedret