Sennepsstegt kylling med pære-chili-salsa
SPONSORERET indhold

Sennepsstegt kylling med pære-chili-salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Marinering: mindst 20 min.
Stegetid: 10 min.
2 kyllingebryster
2 tsk dijonsennep
2 tsk citronsaft
1 fed hvidløg (knust)
salt og peber
rugmel eller durummel
olie til stegning
Salsa:
1 pære (små tern)
1 lille rød peberfrugt (små tern)
1 forårsløg (fintsnittet)
eller ¼ rødløg (finthakket)
½ frisk chili
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
salt og peber
frisk koriander
Tilbehør:
brød eller stegte kartofler

  1. Pisk sennep sammen med citronsaft, hvidløg, salt og peber.
  2. Del hvert kyllingebryst i 2-3 stykker og vend dem i marinaden. Lad dem trække ved stuetemperatur 20 min. eller i køleskab et par timer.
  3. Salsa: Vend pære, peber- frugt og forårsløg sammen med finthakket chili (uden frø og mellemvægge), citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber. Tilsæt friske korianderblade.
  4. Vend kyllingestykkerne i rugmel/durummel og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med olie – ca. 5 min. på hver side.
  5. Server med pæresalsa og brød eller stegte kartofler (brasekartofler eller fritter).