Opskrift på sesamstegt tun og grøn tomatsalat
SPONSORERET indhold

Sesamstegt tun & grøn tomatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
03. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

 

4 tunsteak a 150 g
1 spsk sort og lys sesam
salt, peber
200 g groft rugbrød i tynde skiver.
600 g cherry tomat eller cocktailtomater
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
karse eller krydderurter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    393 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    47 %
  • Kulhydrat:
    36 %

Sådan gør du

Drys tunsteakene med sesam og krydr med salt og peber.
Steg dem 1½ min. på hver side ved kraftig varme på en sliplet pande.
Rist brødene.
Hak tomaterne groft og vend dem i en marinade af olivenolie og balsamico krydret med salt og peber. Drys med karse og evt. lidt sesam og server salaten til tunen sammen med ristet rugbrød.