SPONSORERET indhold
Sesamstegt tun & grøn tomatsalat
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
4 tunsteak a 150 g
1 spsk sort og lys sesam
salt, peber
200 g groft rugbrød i tynde skiver.
600 g cherry tomat eller cocktailtomater
1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
karse eller krydderurter.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:393 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:47 %
-
Kulhydrat:36 %
Sådan gør du
Drys tunsteakene med sesam og krydr med salt og peber.
Steg dem 1½ min. på hver side ved kraftig varme på en sliplet pande.
Rist brødene.
Hak tomaterne groft og vend dem i en marinade af olivenolie og balsamico krydret med salt og peber. Drys med karse og evt. lidt sesam og server salaten til tunen sammen med ristet rugbrød.
Tip
Kan laves med al slags fisk bare den er fast og velegnet til stegning