Shortbread med pecannødder og chokolade
SPONSORERET indhold

Shortbread med pecannødder og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smørlækker småkage med skønt fyld.

Af: Uddrag fra bogen ”VIld med chokolade” af Elisabeth Johansson
11. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

40 stykker

100 g pecannødder
100 g mørk chokolade (56-70 %)
5 dl hvedemel
200 g smør
1 ¼ dl sukker2 æggeblommer
2 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

Sæt ovnen på 175 grader. Hak nødder og chokolade og sæt det til side.

Bland mel, smør og sukker til en grynet masse. Tilsæt æggeblommer, vaniljesukker samt de hakkede nødder og chokolade og saml dejen til dine shortbread. Lad den hvile ½-1 time i en plastikpose i køleskabet.

Rul dejen til shortbread ud på et melet bord i 1½ cm's tykkelse, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir, så den dækker næsten hele pladen.

Bag shortbread i 15-20 min.

Tag den færdigbagte shortbread ud og skær den ud i aflange stykker, ca. 4 x 1½ cm.

Få mere insipration til julens søde sager her