Siciliansk pasta
SPONSORERET indhold

Siciliansk pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig ret, der minder om sol og skønne feriedage i Italien. Pastaen får smag fra bl.a. sardiner, oliven og hvidløg.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
21. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnet
150-200 g tørret pasta
2 sardiner i olie
1+1 spsk olivenolie
2 skiver lyst brød uden skorpe
1 fed hvidløg
10 sorte oliven
1 spsk kapers
1 bdt persille
salt og peber

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Skær sardinerne i små stykker og svits dem i en gryde med olie. Riv brø-det til krummer. Pil hvidløget og skær det i skiver. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie. Tag hvidløgsskiverne af panden (og kassér dem) og steg nu brødkrummerne gyldne og sprøde i olien.
  3. Vend den afdryppede pasta sammen med sardinerne og servér med oliven, kapers, hakket persille og de sprøde brødkrummer.