Opskrift på siciliansk pasta bolognese
SPONSORERET indhold

Siciliansk pasta bolognese

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Marie Timmermann Foto: Andreas Wiking
24. nov. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g fuldkornspasta
300 g hakket svinekød 3-7%
1 hakket løg
1 knust fed hvidløg
1 tsk fennikelfrø
1 stor rød chili uden kerner
1 dåse hakkede tomater
1 stor håndfuld babyspinat
salt, peber
4 spsk ricotta.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    380 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du

Kog pastaen aldente som anvist.
Svits kødet sammen med løg, hvidløg, fennikelfrø og hakket chili. Tilsæt tomat og lad saucen simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Bland med pasta samt spinat og servér med en skefuld ricotta.