Fennikel og dild
SPONSORERET indhold

Skindstegt kulmule og fennikelsalat

Foto: Columbus Leth
13. apr. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Skindstegt kulmule og fennikelsalat
Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)

2 fennikler
1 håndfuld babyspinat
1 agurk
1 bundt dild
½ dl olivenolie
1 spsk. eddike
2 tsk. grovkornet sennep
1 tsk. flydende honning
salt og peber
saft og skal af 1 ubehandlet citron
600 g kulmulefilet med skind
1 spsk. olivenolie

Tilbehør:
nye kartofler citron

1.  Snit fenniklerne fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Læg den revne fennikel i  iskoldt vand i ca. 10 min.

2.  Skyl, og slyng spinaten.

3.  Afdryp fennikel, og tør den godt. Skær agurk i tynde skiver. Hak dilden.  

4.  Vend fennikel med spinat, agurk og dild. Smag salaten til med salt og peber.

5.  Rør en dressing af olie, eddike, sennep, hon-ning, salt og peber, og vend i salaten sammen med reven citronskal.

6.  Fjern skællene fra fiskeskindet. Skær fisken ud  i 4 stykker. Skær små snit i skindet, og pensl skindsiden med olie. Læg fisken med skind- siden nedad på en meget varm slip let-pande. Steg fisken, til skindet er sprødt og lysebrunt, ca. 6 minutter. Løsn forsigtigt fisken fra panden, og steg på den anden side i 1-2 minutter.

7.  Server fisken med fennikelsalat og kogte  kartofler.


► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan

► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat

► SE OGSÅ: Pasta med asparges og estragon-kylling