Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Skinkebiks med grønne bønner

Skinkebiks med grønne bønner - opskrift fra Hjemmet

Skinkebiks med grønne bønner

En nem opskrift på skinkebiks med grønne bønner

2 personer
Print

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 18 min.
1 løg (finthakket)
150 g frosne grønne bønner
1 pakke kogt skinke i tern,
2 stilke blegselleri (i små tern)
1 spsk olie eller smør
400 g kogte kartofler (i tern)
frisk eller tørret timian
Tilbehør:
Parmesanost og brød

  1. Sauter løg og blegselleri bløde på en pande med olie eller smør og tilsæt kartofler og timian.
  2. Steg til de er gyldne (ca. 8 min.) og tilsæt skinke og grønne bønner.
  3. Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber.
  4. Server med revet parmesanost og brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Bønner og Hovedret