Skinketoast
SPONSORERET indhold

Skinketoast

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til dig, der elsker ristet hvidt brød og cafémad. Og så slanker det.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
01. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

8 skiver Elverbrød (fra Guldbageren) – se tip
60 g mandler eller hasselnødder
40 g Lätta
200 g god skinke
80 g ost 16%
4 spsk pesto
2 tomater
friskkværnet peber
lidt stødt spidskommen

Sådan gør du

1. Bag brødet dagen i forvejen, så det er klar. Lav brødet efter anvisning på pakken, men tilsæt hakkede mandler. Del brødet i 8 skiver.

2. Smør brødskiverne med Lätta, og fordel skinken på brødet.

3. Læg skiver af ost ovenpå, og smør til sidst med pesto. Læg 1 skive brød på toppen.

4. Bag de 4 toast i ovnen ved 275 grader i 10-15 min.

5. Servér skiver af tomat til den lune skinketoast, og drys med friskkværnet peber og stødt spidskommen på toppen inden servering.

Tip: Brødet kan købes færdigbagt eller som brødblanding. I denne opskrift har vi tilsat mandler til brødblandingen. Brødet ligner franskbrød, men virker helt anderledes end hvidt brød i din krop, da det indeholder fibre og protein fra soja og æggehvide. Det løfter ikke blodsukkeret, har forsvindende få kulhydrater og mætter særdeles godt.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Croque Monsieur med brie

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter