Skyr med brombær, hytteost og mandler
SPONSORERET indhold

Skyr med brombær, hytteost og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
07. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

100 g brombær
5-8 dråber flydende sødemiddel (evt. Perfect Sød)
100 g skyr
100 g hytteost eller 2 dl a38
18 g mandler

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    150 Kcal

Sådan laver du skyr med brombær

Kom brombærrene i en gryde med 1 spsk vand, og kom låg på. Lad brombærrene koge under låg i ca. 4 minutter. Hæld dem derefter op i en skål, og lad dem køle lidt af. Sød med flydende sødemiddel. Bland derefter skyr og hytteost i en anden skål og fordel det i to skåle og hæld derefter den afkølede bærkompot over. Hak mandlerne, og drys dem ovenpå. (Du kan eventuelt riste dem inden, da det giver mandlerne mere smag.)

Tip:
Hytteost er mere proteinrigt end A-38, men hvis du har fordøjelsesproblemer, er det godt at spise lidt A-38 sammen med skyr i stedet for hytteost.