Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på sommerkål med chilidressing
Foto: Mikkel Adsbøl Sommerkål med chilidressing, ærter, gojibær, og mandler

Opskrift på sommerkål med chilidressing

Sommerkål med chilidressing, ærter, gojibær, og mandler

4
Print

½ sommerkål
500 g friskbælgede ærter
1 håndfuld gojibær
1håndfuld mandler
½ rød chili finthakket
2 lime, saften heraf
5 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du sommerkål

Snit sommerkålen fint og bland alle de dejlige ingredienser sammen i en fin skål. Dryp limesaft og olivenolien ovenpå og drys med havsalt. 

Tip:
Kom kyllingen i fra i går – og vupti, så har du et fuldendt måltid.



Se, hvad vi ellers skriver om: Chili, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Gojibær, Frokost og Tilbehør