
Foto: Sommerkål med chilidressing, ærter, gojibær, og mandler
Opskrift på sommerkål med chilidressing
Sommerkål med chilidressing, ærter, gojibær, og mandler
plate
4 Person(er)
Af Louise Bruun
Ingredienser
½ sommerkål
500 g friskbælgede ærter
1 håndfuld gojibær
1håndfuld mandler
½ rød chili finthakket
2 lime, saften heraf
5 spsk olivenolie
havsalt
Sådan laver du sommerkål
Snit sommerkålen fint og bland alle de dejlige ingredienser sammen i en fin skål. Dryp limesaft og olivenolien ovenpå og drys med havsalt.
Tip:
Kom kyllingen i fra i går – og vupti, så har du et fuldendt måltid.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chili, Sunde salater, Dansk mad, Louise Bruun, Gojibær, Frokost og Tilbehør
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: