Souvlaki – pandebrød med grillet svinekød
SPONSORERET indhold

Souvlaki – pandebrød med grillet svinekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Græsk fastfood, når det er bedst. Opgradér retten ved at bage dine pandebrød selv.

Af: Mette M. Helbæk Foto: Line Thit Klein
04. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

400 g kartofler
4 nakkekoteletter
2 spsk olivenolie
salt og peber
4 stilke timian
1 agurk
1 rødløg
2 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg, revet
4 pandebrød (køb tortillaer,eller lav dem selv)

Opskrift på pandebrød:
250 g mel
1 tsk salt
1 dl mælk
1 spsk olie

Sådan gør du

Skær kartoflerne i skiver a ca. ½ cm, og skær nakkekoteletterne i strimler. Steg begge dele på en pande i olivenolie, ca. 10 min. Drys med salt, peber og timian. Fjern skind og kerner fra agurken, og skær den i skiver. Skær rødløget tyndt ud. Rør yoghurt sammen med hvidløg.

Pandebrød: Bland alle ingredienser sammen, og del dejen i 4 boller. Form dem til små pandekager, og rul dem ud på et meldrysset bord, til de er tynde og ca. 20 cm i diameter. Bag på en tør pande. Tryk og drej let på dejen undervejs. Vend brødet efter ca. 3 min, og bag på samme måde på den anden side.

Rul pandebrødet sammen omkring fyldet ved servering.

PRØV OGSÅ på Gastro.dk: 6 sommeropskrifter fra Dragsholm Slot

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter