Spansk kylling
SPONSORERET indhold

Spansk kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
2 stk kyllingebryst
1 spsk olivenolie
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 tsk oregano
1 dåse hakkede tomater
2 dl bouillon
1 dåse artiskokhjerter
6-10 sorte oliven
salt og peber
Tilbehør:
kogte ris

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem i en sauterpande med olie. Tag dem op og steg nu fintsnittet løg, hvidløg og peberfrugt 5-8 min. Tilsat oregano, salt og peber og hæld tomater og bouillon ved. Giv det et opkog og læg kødet ned i sovsen. Skær de afdryppede artiskokhjerteri kvarter og læg dem ved. Lad retten simre under lag ca.10 min. og smag til med salt og peber. Drys med oliven og server med kogte ris.