Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Spinat- og skinkebrød
Foto: Thomas Hergaard

Spinat- og skinkebrød - opskrift fra Hjemmet

Spinat- og skinkebrød

Lav et lækkert brød med spinat og skinke og servér som tilbehør.

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød (eller lille flute)
1 lille fed hvidløg
15 g smør
150 g frisk spinat
½ dl piskefløde
salt og peber
evt. 25 g revet ost
2 skiver serranoskinke

  1. Rist brødet let og læg det på en bageplade.
  2. Sauter fintsnittet hvidløg i en gryde med smør og vend de skyllede spinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige falder sammen.
  3. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til en cremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten og fordel det på brødene.
  4. Læg en skive skinke oven på spinaten. Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken er sprød, ca. 5 min.
  5. Server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Madbrød og Tilbehør