Spinatpizza
SPONSORERET indhold

Spinatpizza

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
400 g frossen hel spinat
1 rødløg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
salt og peber
1 æg
100 g revet ost
1 rulle færdig pizzadej (400 g)

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Lad spinaten tø op.
  2. Pres væden af den og hak den groft. Svits rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og vend spinaten i.
  3. Varm det hurtigt igennem og krydr med salt og peber. Hæld det over i en skål og lad det køle lidt af.
  4. Pisk ægget sammen med halvdelen af osten og vend det sammen med spinaten.
  5. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg spinaten på, så der holdes en kant fri.
  6. Drys med resten af osten og bag pizzaen i 18-20 min.