Sprød salat med kyllingefyld
SPONSORERET indhold

Sprød salat med kyllingefyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan lave kyllingefyldet klar og lune det lige inden servering. Snacken kan også sagtens bruges som forret til 2 personer.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

2 kyllingebryster
salt
lidt olie til stegning
¼ dl soja
½ dl østerssauce
1 spsk honning
2 hjertesalater
4-6 snackgulerødder, i skrå skiver
3 forårsløg, fint snittede
koriander

Tilbehør:
limebåde

Sådan gør du

Skær kyllingen i fine strimler. Rist dem i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne. Kom soja, østerssauce og honning ved, og lad det reducere en smule, uden at det brænder på. Pluk salatbladene fra hinanden, og sæt dem på et stort fad. Fyld gulerødder og kyllingefyld i salatbladene, og drys med fine skiver forårsløg og koriander.

Servér straks med limebåde til.

Prøv også: 5 skønne sommersalater