Sprøde kokoskager
SPONSORERET indhold

Sprøde kokoskager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få opskriften på hjemmebagte sprøde kokoskager.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
21. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Bagetid:
20 min.
Opbevares i dåse
(ca. 30 stk.)
100 g blødt smør
100 g sukker (1 1/4 dl)
75 g kokosmel (ca. 2 dl)
75 g hvedemel ( 1 1/4 dl)
½ tsk hjortetakssalt

  1. Rør blødt smør og sukker sammen og kom de øvrige ingredienser i. Saml dejen.
  2. Rul nøddestore kugler og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen (god afstand, da de flyder ud). Tryk dem lidt flade.
  3. Bag dem ved 130 grader (det ér rigtigt med den lave temperatur) i ca. 20 min.