Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

thai-forårsrulle opskrift
Foto: Line Thit Klein Thai-forårsruller

thai-forårsruller opskrift

Sprøde thai-forårsruller med spicy grønt fyld

4
Print

2 gulerødder
200 g fintsnittet hvidkål
lidt olie til stegning af grøntsager
75 g bønnespirer
1 bundt fintsnittet forårsløg
3 spsk soja (for eksempel Tamari )
1½ tsk finthakket rød chili (styrke efter smag og behag)
lidt salt
½ tsk sukker
¼ bundt finthakkede koriander
20-24 stk dej til forårsruller, mål 18x18 cm (købes blandet andet i thai-supermarkeder)
olie til stegning af forårsruller.

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og skær dem i små strimler. Steg gulerødder og hvidkål på en pande med lidt olie til de bliver let mørt uden at brune. Tilsæt bønnespirer og forårsløg og rist fortsat nogle minutter. Krydr med soja, chili, salt og lidt sukker. Afkøl fyldet og vend det med koriander. Tag et stykke forårsrulledej og kom 1 spsk grøntfyld på midten. Fold siderne ind, og rul til en forårsrulle. Pensel lukningen med lidt kold vand, og læg rullerne på en tallerken med lukningen nedad.

Opvarm olien og steg forårsrullerne til de er sprøde og gyldne. Lad dem afdryppe på køkkenrulle inden servering. Spis rullerne med en sød /stærk chilisauce.

Se, hvad vi ellers skriver om: Forårsruller, Thai mad, Vegetarisk, Hovedret, Frokost og Tilbehør