Steak med krydderurtesmør og grillede grøntsager
SPONSORERET indhold

Steak med krydderurtesmør og grillede grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: LineThit Klein
08. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

75 g blødt smør
1 fed hvidløg, finthakket
1-2 spsk skalotteløg, finthakket
2 spsk persille, finthakket
1 spsk basilikum, hakket
lidt paprika
revet citronkal
citronsaft
salt og peber
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
salt
2 majskolber
2-3 snackpeberfrugter
4 portobellosvampe
lidt plukket bredbladet persille
4 bøffer f.eks. entrecote eller
ribeye steaks.

Sådan gør du

Rør blødt smør sammen med hvidløg, skalotteløg, persille og basilikum. Krydr med lidt paprika, revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Kom det i en skål, og sæt det i køleskabet. Eller kom det på et stykke husholdningsfilm, og rul det til en pølse – så du kan skære skiver af smørret, når det er afkølet.

Bland olivenolie sammen med hvidløg og salt. Befri majskolberne for blade, halvér peberfrugterne, og fjern kernerne.

Pensl majskolber, peberfrugter og porto- bellosvampe med lidt hvidløgsolie. Grill grøntsagerne nogle minutter på hver side. Læg dem på et fad, og krydr med salt, peber og plukket persille.

Pensl kødet med lidt olivenolie, og grill det 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. 

Servér kødet med krydderurtesmør og grillede grøntsager og evt. en frisk, grøn salat.

LÆS OGSÅ: Grillet fisk med agurkesalsa