Opskrift på steak med misosauce
SPONSORERET indhold

Steak med misosauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking
15. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 dl ris
50 g miso pasta
1 dl vand
1 dl teriyaki
1 tsk honning
500 g shitakesvampe
1 spsk mørk ristet sesamolie
2 spsk vindruekerneolie
4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
salt, peber
frisk koriander
2 spsk sesamfrø.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    684 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Kog risene i letsaltet vand som anvist.
Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.

Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.