SPONSORERET indhold
Steak med misosauce
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
4 dl ris
50 g miso pasta
1 dl vand
1 dl teriyaki
1 tsk honning
500 g shitakesvampe
1 spsk mørk ristet sesamolie
2 spsk vindruekerneolie
4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
salt, peber
frisk koriander
2 spsk sesamfrø.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:684 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:26 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Kog risene i letsaltet vand som anvist.
Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.