
Foto: Steak med misosauce
Opskrift på steak med misosauce
Steak med misosauce
plate
4 Person(er)
Af Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Ingredienser
4 dl ris
50 g miso pasta
1 dl vand
1 dl teriyaki
1 tsk honning
500 g shitakesvampe
1 spsk mørk ristet sesamolie
2 spsk vindruekerneolie
4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
salt, peber
frisk koriander
2 spsk sesamfrø.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 684 Kcal
- Fedt:
- 28 %
- Protein:
- 26 %
- Kulhydrat:
- 46 %
Sådan gør du
Kog risene i letsaltet vand som anvist.
Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: