Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på steak med misosauce
Foto: Andreas Wiking Steak med misosauce

Opskrift på steak med misosauce

Steak med misosauce

plate 4
printer Print

4 dl ris
50 g miso pasta
1 dl vand
1 dl teriyaki
1 tsk honning
500 g shitakesvampe
1 spsk mørk ristet sesamolie
2 spsk vindruekerneolie
4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
salt, peber
frisk koriander
2 spsk sesamfrø.

Energi pr. person:
684 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
26 %
Kulhydrant:
46 %

Sådan gør du

Kog risene i letsaltet vand som anvist.
Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.

Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.

Se, hvad vi ellers skriver om: Steak, Risretter, Bøf, Oksekød, Japansk mad og Hovedret