Opskrift på stegte sild
SPONSORERET indhold

Stegte, marinerede sild med citron, kapers og peberrod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Stegte sild er nemt, billigt og sundt. Med citron og kapers får de et ekstra løft.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
02. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
7

Ingredienser

Marinade:
1 citron, økologisk
5 dl husholdningseddike
500 g sukker
1 spsk sennepsfrø
1 spsk korianderfrø
2 tsk hel sort peber
½ citron

6-8 sildefileter
6-8 tsk dijonsennep
groft salt
1 dl groft rugmel
3 spsk neutral olie til stegning
2 spsk friskrevet peberrod

Sådan laver du stegte sild

1. Skær citronen i skiver og kom den i en gryde sammen med de andre ingredienser til marinaden. Kog det sammen til sukkeret er opløst. Køl marinaden ned.

2. Smør hver sildefilet med sennep, drys med lidt salt og fold den sammen. Vend dem i rugmel og steg dem sprøde i olien. Læg sildene over i et fad med høje kanter eller en beholder.

3 Hæld marinaden over og lad sildene marinere et par timer, inden de serveres. Kom friskrevet peberrod over lige inden servering.