Stegte rødspættefileter med chili
SPONSORERET indhold

Stegte rødspættefileter med chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
250 g rødspættefileter
3 spsk mel
15 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
frisk chili
1+1 spsk olie
1-2 forårsløg
salt og peber
Tilbehør:
lime eller citron og ovnstegte kartofler

  1. Hak løg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) fint og sauter dem bløde på en pande med olie. Hæld dem over i en skål og tilsæt fintsnittet forårsløg.
  2. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med smør og olie.
  3. Anret fisken på to varme tallerkner og drys chiliblandingen over.
  4. Server med ovnstegte kartofler og lime- eller citronbåde.