SPONSORERET indhold
Sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip
4 |
Total: en time
Ingredienser
8 kyllingeunderlår.
Marinade:
2 tsk honning
2 spsk appelsinsaft
2 spsk god sød sennep
evt. 2 spsk worstershiresauce
salt, peber.
Yoghurt-koriander-dip:
3 dl græsk yoghurt naturel 0,1
2 fed knust hvidløg
1 udkernet, finthakket grøn chili
1 lille bdt fintskåret koriander
1 udkernet, finthakket agurk
10 snittede radiser.
4 store arabiske brød.
200 g små tomater
Næringsindhold
-
Energi pr. person:460 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:55 %
Sådan gør du
Læg kyllingelårene i en skål.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend den omhyggeligt med kyllingelårene, der derefter bredes på en plade med bagepapir og bages ved
225 grader, 35-40 minutter.
Rør og smag yoghurten til med alle øvrige ingredienser og smag godt til med salt og peber. Servér yoghurt-dippen til kyllingelårene med brød og små tomater.