Opskrift på sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip
Foto: Andreas Wiking Sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

Opskrift på sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

Sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

printer Print
preparation Total: en time
plate 4 Person(er)

8 kyllingeunderlår.

Marinade:
2 tsk honning
2 spsk appelsinsaft
2 spsk god sød sennep
evt. 2 spsk worstershiresauce
salt, peber.

Yoghurt-koriander-dip:
3 dl græsk yoghurt naturel 0,1
2 fed knust hvidløg
1 udkernet, finthakket grøn chili
1 lille bdt fintskåret koriander
1 udkernet, finthakket agurk
10 snittede radiser.
4 store arabiske brød.
200 g små tomater

Energi pr. person:
460 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
25 %
Kulhydrat:
55 %

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i en skål.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend den omhyggeligt med kyllingelårene, der derefter bredes på en plade med bagepapir og bages ved
225 grader, 35-40 minutter.
Rør og smag yoghurten til med alle øvrige ingredienser og smag godt til med salt og peber. Servér yoghurt-dippen til kyllingelårene med brød og små tomater.

Se, hvad vi ellers skriver om: Appelsin, Kylling, Dansk mad, Dip og Hovedret