Opskrift på sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip
SPONSORERET indhold

Sticky kyllingelår med yoghurt-korianderdip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
28. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time

Ingredienser

8 kyllingeunderlår.

Marinade:
2 tsk honning
2 spsk appelsinsaft
2 spsk god sød sennep
evt. 2 spsk worstershiresauce
salt, peber.

Yoghurt-koriander-dip:
3 dl græsk yoghurt naturel 0,1
2 fed knust hvidløg
1 udkernet, finthakket grøn chili
1 lille bdt fintskåret koriander
1 udkernet, finthakket agurk
10 snittede radiser.
4 store arabiske brød.
200 g små tomater

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i en skål.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend den omhyggeligt med kyllingelårene, der derefter bredes på en plade med bagepapir og bages ved
225 grader, 35-40 minutter.
Rør og smag yoghurten til med alle øvrige ingredienser og smag godt til med salt og peber. Servér yoghurt-dippen til kyllingelårene med brød og små tomater.